dijous, 26 de maig de 2011

Revista Forn Anells Primavera 2011AQUI TENIU EL TEXT DE LA REVISTA DE FORN D'ANELLS PRIMAVERA 2011

Gairebé d’una sola glopada ha passat un altre trimestre, i és clar, l’activitat a l’escola no s’atura. Els més petits de P3 ja no fan tan el romancer a l’hora de deixar les mares i els pares, les nenes i nens de P5 ja comencen a mirar de reüll “el pati dels grans”, i els més ganàpies de tots, els de 6è de Primària, ja comencen a veure en l’horitzó el seu pas cap a l'institut tot preparant el viatge de fi de curs.

Durant aquests tres mesos, hem tastat per primera vegada l’anomenada “setmana blanca” que ha posat a prova la capacitat organitzativa i econòmica de moltes famílies. Simultàniament, la renovada junta de l’AMPA hem anat agafant ritme en la dinàmica del dia a dia del conjunt d’activitats que donen servei a les prop de 200 famílies que ens heu fet confiança.

Hem d’agrair a la revista Forn d’Anells que de manera periòdica ens demani col•laboració mitjançant un article. Ens dóna l’oportunitat d’aturar-nos un moment, mirar enrere i fer balanç. És així com ens hem adonat que durant aquest hivern hem anat desenvolupant accions que mostren el que podríem anomenar, “les tres ànimes” de la nostra entitat: la reivindicativa, l’organitzativa i la festiva.La reivindicativa, a partir de les prop de 80 adhesions recollides entre les famílies de l’escola a la carta adreçada al Departament d’Ensenyament de la Generalitat en la que manifestàvem la nostra preocupació per la situació que es viu darrerament en l’àmbit educatiu al nostre país: retallades de plantilles, reducció de pressupostos, manca de diàleg en l’ampliació de la nova Llei de l’Educació...

L’organitzativa, tot intentant millorar els serveis que s’ofereixen. Gràcies a les aportacions voluntàries de material per part de les famílies s’ha renovat bona part dels jocs del casal de matí i tarda. També s’està aprofundint en la millora dels recursos per a l’activitat de biblioteca, i en relació a les activitats extraescolars, s’ha ofert, com a novetat, els cursos de natació i s’ha fet el festival d’hivern de funky.

La festiva, gràcies a la implicació del claustre de professors, de totes les famílies i de tots els infants, es va viure intensament en la primera xocolatada de carnaval de l’escola. Una activitat senzilla, però que va cobrir en escreix les expectatives de participació, esdevenint un espai de trobada, convivència i festa, que evidencia les potencialitats que tenim plegats quan actuem com a comunitat educativa.

En l’horitzó dels propers mesos ja s’albiren noves propostes: l’inici dels cursos de natació a la piscina de Salt, la participació a la fira del poble, les colònies de final de curs i la festa de cloenda. Reiterar a totes les famílies i a l’ajuntament el nostre agraïment pel suport i els ànims que ens doneu, i convidar-vos a dir-hi la vostra, ja que d’aquí a quatre dies haurem de pensar en propostes i millores per al curs vinent. Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.